Problemhund i Borlänge

Signed By Lundby – För Dig och Din Hund!

Är du ägare till en problemhund i Borlänge

Det finns en rad olika beteendeproblem som kan uppstå med hundar. Det kan vara att den står och skäller vid dörren, drar i kopplet när ni är ute på promenad eller agerar aggressivt mot andra hundar eller människor.

När du kontaktar oss går vi tillsammans igenom din hunds beteenden och din aktuella situation och anpassar oss efter det när du lägger upp träning och kurser för din hund. Genom att anpassa oss efter din hunds egna beteende kan vi lösa beteendena så snabbt och smidigt som möjligt och samtidigt ge dig och din kund en bättre kontakt med varandra.

Vårt mål är alltid att uppnå en lugn och harmonisk vardag där din hund är en naturlig del av ditt och din familj liv. Det finns inga problem som är för stora eller för små utan vi hjälper alla.

Är du ägare av en problemhund – tveka inte att kontakta oss!

Våra metoder

När du tar hjälp utav oss på Signed By Lundby kan du alltid känna dig trygg med att vi använder oss av säkra metoder. Vi kommer aldrig att skada en hund och kommer aldrig att använda oss av metoder som på något sätt trycker ner hunden. Alla metoder är trygga och sker i samråd med dig som hundägare.