Hundkurser i Borlänge

Signed By Lundby – För Dig och Din Hund!

Hundkurser i Borlänge

Vi på Signed By Lundby erbjuder kurser för både valpar, unghundar och vuxna hundar med olika förutsättningar för inlärningen.

Målet med våra hundkurser är att förenkla hundägandet för dig som kund och att ge dig en bättre inblick i hundarna förmåga att läsa av oss människor. Därför är det även möjligt att ta del utav en privat konsultation och rådgivning där vi hjälper dig att läsa av din hund vilket hjälper er att få en djupare kontakt med varandra.

Våra hundkurser finns öppna för alla men vi ser helst att du anmäler dig till dem i god tid för att vara säker på att grupperna inte blir fulla. Du väljer själv huruvida du endast önskar vara med på en av våra hundkurser i Borlänge eller om du önskar deltaga på flera utav den, helt utifrån dina egna önskemål och din hunds behov.

Hundkurser online

Vi strävar alltid framåt och vår ambition är att vi snart även ska kunna erbjuda våra hundkurser via webben för att de ska kunna vara tillgängliga online för personer runt omkring i hela Sverige. Hundkurserna som erbjuds online kräver att du är ärlig inom samtalen för att vi ska kunna hitta de metoderna som fungerar bäst för just dig och din hund.

Vill du veta mer om våra hundkurser, vår personal eller oss som verksamhet är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret högst upp på sidan eller via mejl eller telefon!